О мени

Идеја водиља је да сви имају право на браниоца у кривичном поступку, а да сваки адвокат који се бави кривичним правом има обавезу да брани оптуженог који жели да га ангажује.

Правни факултет Универзитета у Бањој Луци завршио 2014. године. Као адвокатски приправник радио код адвоката мр Душке Богојевић од 2014. до краја 2015. године, након чега прелази код адвоката Милоша Стевановића.

2016. године прелази код адвоката Стевана Димитријевића код кога ради до 2019. године када почиње да ради као самосталан адвокат у Бањој Луци. Правосудни испит положио 2016. године у Бањој Луци , а адвокатски испит је положио 2019. године.

За ових више од пет година рада у адвокатури у Бањој Луци радио је на предметима из области кривичног права, прекршајног права, накнаде штета, породичног права, радног права, наплате потраживања, интелектуалне својине, привредног (корпоративног) права и савјетовања, међународних арбитражних поступака, јавних набавки и управних спорова.

Знања и искуства из канцеларија у којима је радио сада примјењује као самосталан адвокат у Бањој Луци, те клијентима пружа правну помоћ из разних области права и заступа их пред судовима и управним органима.

У току досадашњег рада прошао је разна стручна усавршавања из области права интелектуалне својине, гдје је стекао међународни сертификат о завршеној обуци пред Свјетском асоцијацијом за интелектуалну својину (WIPO), те је био учесник European Communities Trademark Association (ECTA) 2018. године у Атини као једини делегат из Босне и Херцеговине.

Идеја водиља је да сви имају право на браниоца у кривичном поступку, а да сваки адвокат који се бави кривичним правом има обавезу да брани оптуженог који жели да га ангажује. Своје идеале преточио је у своју адвокатску канцеларију и вођен геслом „стави новчаник тамо гдје су ти уста“ одлучио је да своје знање и углед стави у службу клијената у жељи да пружи квалитетну и професионалну услугу.

Уколико имате питања можете ме контактирати директно на број телефона или послати маил путем контакт форме